Hjem > HorseFriendShip® > Nevzorov filosofi
 
 

 
 
 
 

Nevzorov filosofi

Youtube canal for Nevzorov: http://www.youtube.com/nevzorovhauteecole

HER KAN SES FILM FRA THE PRINCIPLES  HER

NY FILM PÅ VEJ SE LINK HER

http://www.hauteecole.ru/ru/journal.php?sid=89&id=564
 
Der henvises til skolens hjemmsider på www.hauteecole.ru

Inden forklaring omkring NevzorovHaute Ecole, NHE.  
Citeres Journalist og biolog Aiko Sho Nielsen: 

"En førende dyrlæge sagde forleden til mig, at jeg og andre Nevzorov-interesserede skulle passe på ikke og blive for 'flippede', og at hesten jo var 'brugsdyr'.
Det satte virkelig mine tanker igang. For at klistre den slags etiketter på dyr giver lige så lidt mening for dyret selv, som det gør for en mælkebøtte at blive stemplet som 'ukrudt'. Hvorfor skulle blomsten i grøftekanten egentlig have færre rettigheder end en forfinet orkide?
Det er jo blot et eksempel på de værdier, som vi tillægger dyr og planter efter forgodtbefindende. Man kan undre sig over, at så mange stadig tænker og handler efter en så forældet tankegang. 
Men kigger vi bare nogle årtier tilbage, var vi såmænd ikke et hak bedre over for medlemmer af vores egen art (og nogen er det stadig ikke). Længere er det nemlig ikke siden, at en 'neger', 'kinøjser'  eller 'eskimo' dårligt blev regnet med til vores egen art - og derfor ikke havde samme rettigheder som 'hvide'.  Det går åbenbart uendeligt langsomt for mennesket at acceptere, at andre end vore allernærmeste skal have samme omtanke og respekt som os selv. 
Og efter årtusinder med undertrykkelse og mishandling af dyrene, er det stadig dem der hver dag viser os, at de intet ondt vil os, men bare eksistere i fred og balance.
Den dag vi mennesker forstår at vise samme respekt for andre dyr - tobenede som firbenede - har vi omsider fortjent vores plads i dyreriget."

Citat  Aiko Sho Nielsen, Biolog og freelancejournalist

Undermenu

 
 
 

Horse Friendship